Αγιος Ανδρέας

Πληροφορίες:

Ο Άγιος Ανδρέας είναι ένα μικρό γραφικό χωριό στη Μεσσηνία, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ ενδιαφέρον τουριστικό θέρετρο με καλή υποδομή για καταλύματα (ξενοδοχεία και διαμερίσματα) και πολλές δυνατότητες διασκέδασης και καλής διατροφής σε εστιατόρια και ταβέρνες.

Η παραλία του Αγίου Ανδρέα έχει μήκος 500 μέτρα και η ακτή έχει μικρά βότσαλα και άμμο, όπως όλες οι παραλίες της περιοχής. Είναι καλά οργανωμένο και θα βρείτε ξαπλώστρες, ομπρέλες, χώρο στάθμευσης και μία καντοίνα όπου μπορείτε να αγοράσετε νερό, καφέ, αναψυκτικά και σνακ.

Δίπλα στην παραλία του Αγίου Ανδρέα μπορείτε να βρείτε ένα από τα οργανωμένα κάμπινγκ της Μεσσηνίας και ένα εστιατόριο.

Θα δείτε επίσης τον αρχαιολογικό χώρο του αρχαίου ναού του Απόλλωνα Κορυθού δίπλα στην παραλία του Αγίου Ανδρέα στο χωριό Λογγά. Στην θέση αυτού του αρχαίου ναού χτίστηκε μια χριστιανική εκκλησία αφιερωμένη στον Αγιο Ανδρέα η οποία είναι ένα από τα σημαντικότερα βυζαντινά μνημεία της περιοχής και επίσης έδωσε το όνομά της στην παραλία.

Τοποθεσία:

Το παραθαλάσσιο χωριό Άγιος Ανδρέας στη Μεσσηνία βρίσκεται 43 χλμ δυτικά της Καλαμάτας. Η διαδρομή προς στον Άγιο Ανδρέα είναι περίπου 50 λεπτά από την πόλη της Καλαμάτας.

Τιμή: 55€

Κλείστε τώρα την εκδρομή σας στον Άγιο Ανδρέα με το ΡάδιοΤαξί Καλαμάτας και απολαύστε ένα όμορφο και γεμάτο εμπειρίες ταξίδι!

Μην ξεχνάτε ότι προσφέρουμε είτε μονοήμερη εκδρομή σε περίπτωση που θέλετε να παραμείνετε εκεί είτε και μετ’επιστροφής, όπου θα σας καθοδηγήσουμε στον προορισμό της επιλογής σας και στη συνέχεια θα σας φέρουμε πίσω ασφαλείς και ευτυχείς!

 

Στον Χάρτη