Αθήνα

Πληροφορίες:

Με τα ίδιο μέτρο και στα δύο, η Αθήνα είναι μια  μίξη της ιστορίας και της ακμής. Η πολιτισμική και κοινωνική ζωή βρίσκεται εξίσου, γύρω από και μέσα στα αρχαία μνημεία. Η υπέροχη Ακρόπολη, ορατή από σχεδόν κάθε μέρος της πόλης, υπενθυμίζει καθημερινά στους Έλληνες την κληρονομιά τους. Η πόλη της Αθήνας έχει αλλάξει πολλές φορές στη πάροδο των χρόνων μέχρι τη σημερινή της μορφή.

Αν και οι άνθρωποι έχουν υποστεί δύσκολες καταστάσεις από την έναρξη της οικονομικής κρίσης το 2009, η πόλη μεγαλώνει και ακμάζει. Η Αθήνα με μια ζωντανή αστική φασαρία είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας και ένας τόπος όπου μπορείτε να δείτε και να ζήσετε οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας. Πολλή ενέργεια  απαιτείται για να διατηρήσετε το ρυθμό σας μέσα στην ημέρα, αλλά στο τέλος της ημέρας, οι Αθηναίοι φτιάχνουν τις δικές τους ομάδες στην πόλη, ειδικά σε υπαίθρια εστιατόρια και μπαρ όπου κάθονται για ώρες.

Πέρα από την Αθήνα, γύρω από τη νομό της Αττικής, υπάρχουν και άλλες εντυπωσιακές αρχαιότητες, όπως ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, καθώς και πολύ καλές παραλίες, όπως εκείνες που βρίσκονται κοντά στον ιστορικό Μαραθώνα.

Τοποθεσία:

Η πρωτεύουσα της Ελλάδας Η Αθήνα βρίσκεται 238 χλμ βόρεια της Καλαμάτας. το ταξίδι στην Αθήνα είναι περίπου 2 ώρες και 40 λεπτά από την πόλη της Καλαμάτας.

Τιμή: 300€

Κλείστε τώρα την εκδρομή σας στην Αθήνα με το ΡάδιοΤαξί Καλαμάτας και απολαύστε ένα όμορφο και γεμάτο εμπειρίες ταξίδι!

Μην ξεχνάτε ότι προσφέρουμε είτε μονοήμερη εκδρομή σε περίπτωση που θέλετε να παραμείνετε εκεί είτε και μετ’επιστροφής, όπου θα σας καθοδηγήσουμε στον προορισμό της επιλογής σας και στη συνέχεια θα σας φέρουμε πίσω ασφαλείς και ευτυχείς!

 

Στον Χάρτη