Σπήλαια Διρού

Πληροφορίες:

Τα σπήλαια του Διρού είναι στην πραγματικότητα ένα μέρος που όλοι πρέπει να επισκέπτονται και να βλέπουν στη διάρκεια της ζωής τους. Στην πραγματικότητα υπάρχουν τρία σπήλαια, η Αλεπότρυπα, η Καταφύγι και η Γλυφάδα. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που σας ταξιδεύει σε ένα υπόγειο ποταμό μήκους 1.600 μ. Η μαγεία του χρώματος και τα όμορφα σχήματα που σχηματίζονται από τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες δημιουργούν ένα μοναδικό θέαμα που θα συνοδεύει τις αναμνήσεις σας για πολύ καιρό. Μετά τη συνεχιζόμενη έρευνα στο σπήλαιο του Διρού έως σήμερα, το συνολικό μήκος φτάνει τα 6.500 μέτρα και δεν είναι ακόμα γνωστό το τελικό μήκος. Προσπαθήστε να φτάσετε νωρίς ειδικά το καλοκαίρι. Εκτός εποχής, θα πρέπει επίσης να έρθετε νωρίς επειδή κλείνει και επίσης μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας μια κάμερα για μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες!

Τοποθεσία:

Το σπήλαιο του Διρού βρίσκεται 10χλμ. Από το Γύθειο και 5χλμ. Από τον Πύργο Διρού. Βρίσκεται 92 χλμ. από την πόλη της Καλαμάτας και το οδικό ταξίδι διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Τιμή: 180€ (αναμονή 2 ώρες)

Κλείστε τώρα την εκδρομή σας στα σπήλαια Διρού με το ΡάδιοΤαξί Καλαμάτας και απολαύστε ένα όμορφο και εκπαιδευτικό ταξίδι!

 

Στον Χάρτη