Οι υπηρεσίες Μίνι Βάν του ΡάδιοΤαξί απευθύνονται σε επιβάτες των οποίων ο αριθμός κυμαίνεται από 5-9 άτομα (και αν είναι λιγότεροι μπορούμε να το κανονίσουμε μέσω επικοινωνίας). Η χωρητικότητα αποθήκευσης είναι μεγαλύτερη από ένα τυπικό ταξί και είναι μικρότερη από έναν κοινό τύπο λεωφορείου. Τα οχήματα Μίνιβαν είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να σας προσφέρουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι σε οποιοδήποτε επιθυμητό προορισμό. Επίσης σας προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή μεταφορά και ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων.

Τα Μίνι Βάν είναι σε θέση να μεταφέρουν μια μεγάλη οικογένεια ή μια ομάδα 5-8 ατόμων που επιθυμούν να μετακινηθούν από το αεροδρόμιο στο κέντρο της Καλαμάτας ή να μεταβούν σε άλλους προορισμούς σε ολόκληρη τη Μεσσηνία ή ακόμα και την Ελλάδα που εσείς έχετε επιλέξει!

Τέλος, τα Μίνι Βάν είναι επίσης διαθέσιμα σε μορφή Executive. Αυτό σημαίνει ότι, παράλληλα με τις κατηγορίες Executive Ταξί, το ΡάδιοΤαξί Καλαμάτας σας προσφέρει τη φορητότητα ενός Executive Μίνι Βάν. Αυτή η υπηρεσία σας έχει επιπλέον πλεονεκτήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, τα οποία σας προσφέρουν απόλυτη άνεση και μετατρέπουν τη μεταφορά σας σε μια πολυτελή εμπειρία

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας!