Φοινικούντα

Πληροφορίες:

Η Φοινικούντα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό της Μεσσηνίας, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της νότιας Πελοποννήσου. Όλοι όσοι επισκέπτονται την περιοχή έχουν τα καλύτερα λόγια για να πουν και υπάρχουν πολλοί τουρίστες που ήρθαν για διακοπές και τελικά αποφάσισαν να μείνουν εκεί για μια ζωή. Αυτό που ήταν βάση πειρατών στο παρελθόν είναι ένα σημερινό παραθεριστικό θέρετρο ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Το χωριό είναι κτισμένο σε όρμο κόλπου, απέναντι από το συγκρότημα των Οινουσών που αποτελείται από τα νησιά Σαπιένζα, Σχίζα και Αγία Μαριάννα.

Η Φοινικούντα προσφέρει καλό φαγητό στα εστιατόρια και τις ταβέρνες της και διαμονή σε όμορφα ξενοδοχεία και διαμερίσματα που είναι νεόδμητα και μοντέρνα! Οι φιλόξενοι ντόπιοι θα σας καθοδηγήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείτε και θα σας βοηθήσουν!

Τοποθεσία:

Η Φοινικούντα βρίσκεται στη νοτιοδυτική άκρη της χερσονήσου της Πελοποννήσου, στη Μεσσηνία, ανάμεσα στη Μεθώνη και την Κορώνη. Απέχει περίπου 63 χλμ. Από την πρωτεύουσα του νομού, την Καλαμάτα και η διαδρομή έως εκεί διαρκεί περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά.

Τιμή: 70€

Κλείστε τώρα την εκδρομή σας στην Φοινικούντα με το ΡάδιοΤαξί Καλαμάτας και απολαύστε ένα όμορφο και γεμάτο εμπειρίες ταξίδι!

Μην ξεχνάτε ότι προσφέρουμε είτε μονοήμερη εκδρομή σε περίπτωση που θέλετε να παραμείνετε εκεί είτε και μετ’επιστροφής, όπου θα σας καθοδηγήσουμε στον προορισμό της επιλογής σας και στη συνέχεια θα σας φέρουμε πίσω ασφαλείς και ευτυχείς!

 

Στον Χάρτη