Γύθειο

Πληροφορίες:

Τουριστικό, με παραδοσιακό άρωμα και μοντέρνα αισθητική, το Γύθειο είναι η μεγαλύτερη και μία από τις ωραιότερες πόλεις της Μάνης. Είναι ένας θαυμάσιος προορισμός με το κύριο τουριστικό αξιοθέατο το λιμάνι, τα πολύχρωμα νεοκλασικά σπίτια, τα ούζερί και το καταπράσινο νησί της Κρανάης και βέβαια τις γύρω αμμώδεις παραλίες με τους ξένους και ντόπιους τουρίστες που βρίσκονται εκεί για κατασκήνωση.

Οι πλησιέστερες παραλίες στο Γύθειο είναι η Σελινίτσα από τη μία πλευρά (ανατολικά) και το Μαυροβούνι (μεγάλη αμμώδης παραλία με κατασκήνωση και εξοχικές κατοικίες) από την άλλη. Μετά το Μαυροβούνι, θα συναντήσετε το Βαθύ Αγεραννού, μια άλλη τεράστια αμμουδιά με πολύ πράσινο, στην οποία υπάρχουν ξενοδοχεία και κάμπινγκ. Η πλατεία του χωριού Μαυροβούνι συγκεντρώνει κάθε βράδυ πολλούς ανθρώπους στις ψησταριές. Το καλοκαίρι, αν ψάχνετε για την δροσιά του βουνού, μπορείτε να κάνετε μια σύντομη βόλτα στα χωριά Λεμονιά, Άρνα και Σπαρτιά για να απολαύσετε και να πάρετε μια γεύση από τον Ταΰγετο.

Στο Γύθειο θα βρείτε ξενοδοχεία, βίλες, διαμερίσματα και κάμπινγκ για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Κατά μήκος της παραλιακής περιοχής γύρω από το λιμάνι υπάρχουν ταβέρνες, εστιατόρια, ούζερί, καφετέριες και μπαρ για την ψυχαγωγία σας.

Το Γύθειο είναι ένας ιδανικός προορισμός και αφετηρία για εκδρομές στη Μάνη!

Τοποθεσία:

Το Γύθειο είναι κτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Λαρίσιου, το οποίο απέχει 42χλμ. από τη Σπάρτη. Είναι η έδρα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, η Μητρόπολη της Μάνης και το κύριο λιμάνι του Λακωνικού κόλπου. Βρίσκεται 140 χλμ. Από την Καλαμάτα και το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά.

Τιμή: 120€

Κλείστε τώρα την εκδρομή σας στο Γύθειο με το ΡάδιοΤαξί Καλαμάτας και απολαύστε ένα όμορφο και γεμάτο εμπειρίες ταξίδι!

Μην ξεχνάτε ότι προσφέρουμε είτε μονοήμερη εκδρομή σε περίπτωση που θέλετε να παραμείνετε εκεί είτε και μετ’επιστροφής, όπου θα σας καθοδηγήσουμε στον προορισμό της επιλογής σας και στη συνέχεια θα σας φέρουμε πίσω ασφαλείς και ευτυχείς!

 

Στον Χάρτη