Κυπαρισσία

Πληροφορίες:

Η Κυπαρισσία είναι μια σύγχρονη πόλη και ένα γεωργικό και εμπορικό κέντρο του νομού Τριφυλίας.

Με ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή, ενδιαφέροντα αξιοθέατα και υπέροχες παραλίες, προσελκύει πολλούς τουρίστες, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αλλά όλο το χρόνο στην Κυπαρισσία έχει μεγάλο αριθμό τουριστών και ντόπιων.

Η περιοχή φιλοξενεί τη μακρύτερη συνεχόμενη αμμώδη παραλία στη χώρα, η οποία ξεκινά βόρεια του χωριού Καλό Νερό και συνεχίζει βόρεια για 53 χλμ. Δεν σταματάει πουθενά, μέχρι από τα ποτάμια που καταλήγουν στη θάλασσα. Κοντά στην Κυπαρισσία, οι παραλίες Αγιανάκη και Ελαία ξεχωρίζουν, με πεντακάθαρα νερά, όμορφα τοπία και πολύ εύκολη πρόσβαση.

Αποτελεί μέρος εκπληκτικής ομορφιάς και φυσικών τοπίων. Στην Κυπαρισσία βρέθηκαν τάφοι που χρονολογούνται σε κλασικούς και ρωμαϊκούς χρόνους, ενώ πάνω από ένα μικρό λόφο κυριαρχεί ένα βενετσιάνικο κάστρο.

Τοποθεσία:

Η Κυπαρισσία είναι μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη, που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του Νομού Μεσσηνίας. Βρίσκεται 70 χλμ. από την πρωτεύουσα του νομού, την Καλαμάτα και η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Τιμή: 85€

Κλείστε τώρα την εκδρομή σας στην Κυπαρισσία με το ΡάδιοΤαξί Καλαμάτας και απολαύστε ένα όμορφο και γεμάτο εμπειρίες ταξίδι!

Μην ξεχνάτε ότι προσφέρουμε είτε μονοήμερη εκδρομή σε περίπτωση που θέλετε να παραμείνετε εκεί είτε και μετ’επιστροφής, όπου θα σας καθοδηγήσουμε στον προορισμό της επιλογής σας και στη συνέχεια θα σας φέρουμε πίσω ασφαλείς και ευτυχείς!

 

Στον Χάρτη