Υπηρεσίες Μεταφοράς Μίνι Βαν

Οι υπηρεσίες Μίνι Βάν του ΡάδιοΤαξί απευθύνονται σε επιβάτες των οποίων ο αριθμός κυμαίνεται από 5-8 άτομα (και αν είναι λιγότεροι μπορούμε να το κανονίσουμε μέσω επικοινωνίας). Η χωρητικότητα αποθήκευσης είναι μεγαλύτερη από ένα τυπικό ταξί και είναι μικρότερη από έναν κοινό τύπο λεωφορείου. Τα οχήματα μίνι βάν είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να σας προσφέρουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι σε οποιοδήποτε επιθυμητό προορισμό. Όλα τα οχήματα μίνι βάν σας προσφέρουν επιπλέον χώρους αποθήκευσης αποσκευών, ώστε να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή μεταφορά και ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων.

Τα μίνι βάν είναι σε θέση να μεταφέρουν μια μεγάλη οικογένεια ή μια ομάδα 5-8 ατόμων που επιθυμούν να μετακινηθούν από το αεροδρόμιο στο κέντρο της Καλαμάτας ή να μεταβούν σε άλλους προορισμούς σε ολόκληρη τη Μεσσηνία ή ακόμα και στην Ελλάδα που έχετε επιλέξει εσείς!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας μήνυμα με τις ερωτήσεις σας ή τις πληροφορίες για την κράτηση που θέλετε να κάνετε. Θα σας απαντήσουμε εντός 24 ωρών σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την επιβεβαίωση της κράτησης σας, ευχαριστούμε πολύ!