Οίτυλο

Πληροφορίες:

Φτάνοντας στο Όιτυλο, συναντάς πρώτα το κάστρο του Κελέφα, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τη δυτική είσοδο της Μέσα Μάνης. Χτισμένο τον 17ο αιώνα για να υπερασπιστεί το σημαντικό λιμάνι του Οιτύλου. Στην ανατολική είσοδο, το κάστρο του Πασάβα, 12 χιλιόμετρα από το Γύθειο, εξασφαλίζοντας τον έλεγχο ολόκληρης της χερσονήσου της Μάνης.

Μόλις ο επισκέπτης αρχίσει να κατεβαίνει, βρίσκεται σε ένα θαυμάσιο τοπίο με θέα στη θάλασσα και τους γραφικούς γύρω οικισμούς, πύργους και αιχμηρές κορυφές, και συνειδητοποιεί ότι το Οίτυλο είναι ένας ονειρεμένος προορισμός. Άλλα κοντινά σημεία ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν τα σπήλαια του Διρού, το Ακρωτήριο Ταίναρο (πύλη του Άδη στην αρχαιότητα), τα παραδοσιακά χωριά της Μέσα Μάνης, το Γύθειο και πολλά μοναστήρια και εκκλησίες.

Ένας άλλος προορισμός που θα σας γεμίσει με αναμνήσεις και εικόνες!

 

Τοποθεσία:

Το Οίτυλο απέχει 7χλμ. Από την Αρεόπολη, η οποία είναι η πρωτεύουσα του δήμου. Από την Καλαμάτα είναι περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά ταξίδι και απόσταση 70 χλμ. για να διανύσετε!

Τιμή: 85€

Κλείστε τώρα την εκδρομή σας στο Οίτυλο με το ΡάδιοΤαξί Καλαμάτας και απολαύστε ένα όμορφο και γεμάτο εμπειρίες ταξίδι!

Μην ξεχνάτε ότι προσφέρουμε είτε μονοήμερη εκδρομή σε περίπτωση που θέλετε να παραμείνετε εκεί είτε και μετ’επιστροφής, όπου θα σας καθοδηγήσουμε στον προορισμό της επιλογής σας και στη συνέχεια θα σας φέρουμε πίσω ασφαλείς και ευτυχείς!

 

Στον Χάρτη