Υπηρεσίες Μεταφορών σε Σχολεία-Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Είμαστε οι ειδικοί στη μεταφορά φοιτητών και ασυνόδευτων ανηλίκων στο σχολείο ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο που χρειάζεστε χωρίς τον φόβο να αφήσετε το παιδί σας μόνο του.

Με πιστοποιημένο οδηγό που γνωρίζετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε και ένα μοντέρνο αξιόπιστο όχημα που είναι ο απόλυτος οδηγός ασφαλείας, το ΡάδιοΤαξί Καλαμάτας είναι η ιδανική επιλογή. Προσφέρουμε μια εξειδικευμένη υπηρεσία για τους ασυνόδευτους ανηλίκους ακριβώς από το σπίτι τους στην σχολική πύλη και ξανά επιστροφή. Με την άμεση συνεργασία με τα σχολεία, οι γονείς μπορούν να έχουν την μέγιστη εμπιστοσύνη στη μεταφορά των παιδιών τους.

Όχι μόνο για ανηλίκους, αυτή η υπηρεσία απευθύνεται και σε ενήλικες φοιτητές που χρειάζονται μεταφορά στα κολέγια των δημοσίων ή ιδιωτικών σχολών της πόλης μας. Διαβεβαιώνουμε ότι οι τιμές είναι οι χαμηλότερες για να βοηθήσουν τους μαθητές να διαχειριστούν τα έξοδά τους. Μην ανησυχείτε για την ώρα θα βρεθείτε στην τάξη προτού αρχίσει το μάθημά σας!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας μήνυμα με τις ερωτήσεις σας ή τις πληροφορίες για την κράτηση που θέλετε να κάνετε. Θα σας απαντήσουμε εντός 24 ωρών σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την επιβεβαίωση της κράτησης σας, ευχαριστούμε πολύ!