Τολό

Πληροφορίες:

Το Τολό προσελκύει πολλούς τουρίστες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Το φυσικό περιβάλλον της πόλης με τις όμορφες παραλίες της δημιουργούν μια γραφική, ρομαντική και ειδυλλιακή εικόνα. Απέναντι από το λιμάνι, μπορείτε να θαυμάσετε τα τρία μικρά νησιά, Κορωνήσι, Ρόμβι και το Δασκαλιό. Τα κύρια επαγγέλματα των κατοίκων του Τολού είναι κυρίως ο τουρισμός και η αλιεία. Το Τολό είναι γνωστό για την εξαιρετική τουριστική υποδομή, την εντυπωσιακή φυσική ομορφιά του καθώς και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του, ιδιότητες που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια πολλά δωμάτια δωμάτια και ξενώνες χτίστηκαν στη γύρω περιοχή για τους τουρίστες.

Το Τολό είναι σε θέση να προσφέρει φτηνές διακοπές στην Ελλάδα με κάποια καταλύματα που προσφέρουν ειδικές προσφορές και κάποια διαμερίσματα και δωμάτια επίσης με φτηνές τιμές κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών καθώς επίσης και με ακόμα καλύτερες προσφορές κατά την άνοιξη, το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Το Τολό ήταν αρχικά ένα ψαροχώρι και παρέμεινε έτσι μέχρι που έγινε μια μεγαλύτερη πόλη. Ως εκ τούτου φημίζεται για τη φρέσκια ψαρόσουπα και τα νόστιμα θαλασσινά προϊόντα. Σε περίπτωση που ψάχνετε τον ιδανικό προορισμό για να χαλαρώσετε και να κάνετε τις σκέψεις σας ειρηνικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το Τολό κάθε μήνα, αλλά να θυμάστε ότι το καλοκαίρι είναι πιο γεμάτο!

Τοποθεσία:

Το Τολό είναι μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη με περίπου 2.500 κατοίκους. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση νότια από το Ναύπλιο, ενώ απέχει 149 χμ και περίπου 2 ώρες από την πόλη της Καλαμάτας.

Τιμή: 200€

Κάντε κράτηση τώρα για την εκδρομή σας στο Τολό με το ΡάδιοΤαξί Καλαμάτας και απολαύστε ένα όμορφο και γεμάτο εμπειρίες ταξίδι!

Μην ξεχνάτε ότι προσφέρουμε είτε μονοήμερη εκδρομή σε περίπτωση που θέλετε να παραμείνετε εκεί είτε και μετ’επιστροφής, όπου θα σας καθοδηγήσουμε στον προορισμό της επιλογής σας και στη συνέχεια θα σας φέρουμε πίσω ασφαλείς και ευτυχείς!

 

Στον Χάρτη