Υπηρεσίες Μεταφοράς για Ατομα με Ειδικές Ανάγκες

Είμαστε μια υπεύθυνη εταιρεία ταξί που προσφέρει επίσης τη μεταφορά σε εκείνους που χρειάζονται ειδική βοήθεια. Είτε βρίσκεστε σε αναπηρικό καροτσάκι, ηλικιωμένους είτε δεν έχετε κινητικότητα λόγω οποιασδήποτε αναπηρίας ή αιτίας, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το ΡάδιοΤαξί Καλαμάτας με μεγάλη υπερηφάνεια προσφέρει φροντίδα, φιλική εξυπηρέτηση ταξί σε όσους έχουν ανάγκη από κάποια επιπλέον βοήθεια για να μεταφερθούν.

Η υπηρεσία ταξί βοηθάει έναν ευρύ αριθμό ανθρώπων σε όλη την καλαμάτα με κάθε είδους αναπηρία, θέματα κινητικότητας και ειδικές απαιτήσεις. Συνεργαζόμαστε στενά με τους τοπικούς θεσμούς, τα σπίτια φροντίδας και τους ιδιώτες, για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να έχουν την άνεση και τη ζωή που τους αξίζουν. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας σήμερα.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι είμαστε εδώ για οποιαδήποτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και μπορούμε να φροντίσουμε τους ανθρώπους και τα οχήματά τους το συντομότερο δυνατό εάν αισθάνονται ότι χρειάζονται βοήθεια σε οποιοδήποτε σημείο.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας μήνυμα με τις ερωτήσεις σας ή τις πληροφορίες για την κράτηση που θέλετε να κάνετε. Θα σας απαντήσουμε εντός 24 ωρών σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την επιβεβαίωση της κράτησης σας, ευχαριστούμε πολύ!